Πλέγμα
Λίστα
Μακρύ Βαμβακερό Φόρεμα
45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€
Μακρύ βαμβακερό φόρεμα   ..
Μακρύ Βαμβακερό Φόρεμα με Τιράντα - SOLD OUT!!!
35,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,95€
Μακρύ Βαμβακερό Χυτό Φόρεμα με Τιράντα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες! ..
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)

Πίνακας μεγεθών


Πώς να χρησιμοποιήσετε τους πίνακες μεγεθολογίου και να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς

Όπως θα έχετε προσέξει, σε όλα μας τα ρούχα, υπάρχει ο σχετικός πίνακας με το μεγεθολόγιο, ο οποίος αποτελεί τον οδηγό για να υπολογίσετε καλύτερα το νούμερο που σας ταιριάζει. Αρκετά από τα ρούχα μας είναι one size, οπότε στο πίνακα μπορείτε να δείτε τις σχετικές μετρήσεις για να καταλάβετε αν είναι κατάλληλο το μέγεθος για εσάς.

Για να διαπιστώσετε λοιπόν αν το ρούχο θα σας κάνει, παίρνετε μια μεζούρα και ένα αντίστοιχο ρούχο που σας εφαρμόζει καλά και μετράτε τα παρακάτω:

 


Όσον αφορά τα φορέματά, τις ολόσωμες φόρμες και τα jumpsuits μας, όπου "ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΑΤΖΑΚΙ / ΥΨΟΣ" μετράμε το μήκος το μήκος του ρούχου από την αρχή της τιράντας και κάτω. Στα ρούχα που η τιράντα είναι ρυθμιζόμενες, αυτό θα αναγράφεται. Επίσης όσον αφορά τη μέτρηση "1/2 ΣΤΗΘΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ", η αναγραφόμενη μέτρηση αφορά το ρούχο χωρίς αυτό να τετντώνεται. Υπάρχουν περιπτώσεις που στην πλάτη υπάρχει λάστιχο, οπότε το πλάτος μεγαλώνει σε αυτή την περίπτωση κατά πολύ. Στην περίπτωση που το ρούχο έχει λάστιχο στην πλάτη, αυτό θα αναγράφεται στο πινακάκι του μεγεθολογίου στην αντίστοιχη μέτρηση.

Στην περίπτωση που το ρούχο που αγοράσετε δεν σας κάνει, υπάρχει η πολιτική της επιστροφής των ρούχων μας.


Συμπληρώστε αυτή την φόρμα.